Penis Envy: The Perfect Penis (2006)

Įvertis: (6/10)
Tema: Vyrų poreikis turėti didesnę varpą, varpos didinimo metodai

Metai: 2006
Šalis: Didžioji Britanija
Trukmė: 48 min
Žanras: Dokumentinis filmas
IMDB nuoroda: Penis Envy: The Perfect Penis

Šiame pirmajame trijų dalių dokumentinio serialo „Penis Envy“ epizode pasakojamos 23 m. jaunuolio Deano, besiruošiančio varpos didinimo operacijai, ir kelių vyrų, jau pasididinusių varpas, istorijos. Sužinome tai, kad realų pagrindą pasididinti varpą turi tik trumpesnę nei 5 cm ištemptoje būsenoje varpą turintys vyrai (tokių vyrų esti apie 2 %), bet dažniausiai varpas didinasi normalaus dydžio varpų savininkai. Teigiama, kad vyrai varpas didinasi vedami psichologinių problemų ir jei staiga imtų bei nebeliktų moterų, vyrams varpos dydis būtų ne ką mažiau aktualus. Filme kažkokių sensacijų nesivaikoma, tema pristatoma gan išsamiai. Tobulos varpos klausimu kalbinami ne tik urologai ir chirurgai, bet ir psichologas bei eilinės gatvėje sutiktos moterys.

Pagrindiniai dokumentinio filmo herojai ir jų istorijos:

  • 23 m. psichologiją studijuojančio Deano ištempta varpa siekia 15 cm, bet jam to negana — jam reikia bent 18 cm ilgio varpos. Jaunuoliui aktualu turėti ne tik ilgesnę, bet ir didesnės apimties varpą. Tokie jaunuolio įgeidžiai jam kainuotų apie 11000 JAV dolerių (4000 JAV dolerių kainuotų varpos ilginimas, o 7000 JAV dolerių kainuotų varpos apimties didinimas). Galiausiai pamatome jam atliekamą vos 45 minutes trunkančią varpos ilginimo operaciją.
  • Striptizo šokėjas Styvas turėjo 7 colių ilgio varpą, bet jo nimfomanei žmonai to buvo negana. Styvas pasiryžo varpos pailginimo ir pastorinimo operacijai. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet po kelių mėnesių pasireiškė neigiami varpos pastorinimo operacijos padariniai, varpa tapo nelabai veiksni. Žmona Styvą paliko, darbą Styvas prarado.
  • Mike Salvini — natūralaus varpos didinimo evangelistas. Teigia, kad specialiais pratimais per maždaug 6 mėnesius pasiilgino varpą 2 coliais.
  • „Mister Mark“ silikono pagalba įgavo nenatūraliai didelių apimčių varpą bei sėklides. Dabar jis negali nei užsiimti seksu, nei šlapintis stovint. Vyrukui tai nė motais — jam kur kas svarbiau būti pirmu numeriu vyro išorinių lytinių organų modifikacijų srityje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *